PVC Dører

Hva kan vi gjøre for deg?

IGLO

PVC Dører

Særpregete, moderne dørfyllinger.

Drutex tilbyr et rikt utvalg av dør i PVC både i Iglo 5 og i Iglo Energy systemer. De er preget av moderne design som tilsvarer aktuelle arkitektoniske trender. Selskapet har utviklet sine egne dørfyllinger for PVC dører. Et rikt fargespektrum og varierende design, moderne beslag samt ekstra utstyr gjør at dører passer perfekt til enhver bygning og ulike interiørdesign. Det er lett å opprette et nytt prosjekt tilpasset den enkeltes behov.

Eksempler på dørfyllinger fra Drutex:

* Dør systemer er tilgjengelige i ulike farger i henhold til kundens ønsker.

Iglo Energy 

5-kammers A-klasse profil og moderne design gjør at Iglo Energy inngangsdør tilbyr de høyeste standardene innen energiefektivitet. I tillegg oppfyller våre produkter både estetiske og funksjonelle krav. Bruk av høykvalitets materialer, dørterskel i aluminium med en kuldebrobryter samt et innovativ pakning system garanterer gode isolerende egenskaper. Det er den første løsningen i verden som bruker en sentral tetning i skummet EPDM*. Dørene oppfyller det høyeste sikkerhetsnivået. De er nemlig utstyrt med MACO automatisk espagnolette lås system med tre punkter som garanterer høyere sikkerhet og innbruddsbeskyttelse. Dørenes lange levetid sikrer HAPS P700 hengsler utført i ekstrudert aluminium. Vårt store utvalg av dørfyllinger tilfredsstiller kundens forventninger over hele verden.

Iglo Energy 5 

Iglo 5 ytterdører er laget av 3-kammers profil og er en perfekt løsning for de som krever både unik design og høy sikkerhet. Moderne PVC Iglo 5 dører er en kombinasjon av innovasjon, funksjonalitet og estetikk. Dørkonstruksjon muliggjør bruk av armering som sikrer nødvendig styrke og MACO automatisk espagnolette lås system med tre punkter garanterer høyere sikkerhet. Iglo 5 dører blir også en investering i estetikk. De kan utstyres i moderne dørfyllinger som sammen med en rik fargepalett og ekstra utstyr gjør at alle kan finne en løsning som passer deres ønsker og forventinger.

MODERNE DESIGN

Avrunde og elegante profiler samt mulighet å anvende klassiske dørfyllinger eller løsninger knytta til moderne design. Vi tilbyr bred utvalg av trekkhåndtak, vrider, knotter ekstra utstyr. Rik fargepalett sammen med mulighet til å velge mange ulike dørfyllinger mønster og forskjellige tilleggsalternativer kan pryde dør design og gi plass for bedre tilpasning.

HØY FUNKSJONALITET

Stålarmering og høykvalitets komponenter sikrer brukskomfort. Iglo Energy dører er utstyrt med markedets mest moderne MACO låsesystem – ZT-TF MF- BO. Multifunksjonelle faller og to stålrigler garanterer optimalt og konstant trykk over hele høyden av dører. Etter at vindu er stengt, låses ramme på tre punkter.

ENERGIEFFEKTIVITET

Flerkammers profil og innovativt sentraltetting system utstyrt med oppskummede EPDM (kun Iglo Energy dør) påvirker dørens isoleringsevner. Dørterskel i aluminium med kuldebrobryter leveres som standard.

HØY SIKKERHETSNIVÅ

Automatisk espagnolette lås systemmed tre punkter leveres som standard. Høykvalitets MACO beslag og hengsler som hindrer at rammen kan tas ut av karmen garanterer høyere sikkerhet og innbruddsbeskyttelse. Ramme som er utstyrt med minimum 3 HAPS P700 hengsler laget av ekstrudert aluminium (kun i Iglo Energy) og aluminium dørterskel sikrer meget lang levetid.

OPTIMAL SLITESTYRKE OG STATIKK

Hver dørfyllingsmodell består av HPL2 plate/ polyuretan- skum / 1mm aluminium ark / polyuretan-skum / HPL2 plate. Applikasjoner er laget utelukkende av rustfritt stål med en rekke forskjellige ornamenter, og takket være to-sidig anvendelse, døren presenterer både store fra ut- og innsida. Tykkelse på fyllingen er 36 mm.

PRODUKTKATALOG

Prosjekter

Påbygg i Voss

Terasse i odda

Våre partnere

Bli kjent med tilbudet vårt

ring oss

967 43 690

Funnet ikke hva leter du etter?

Sjekk andre typer av dører eller kontakt oss

Ta gjerne kontakt for en hyggelig samtale.

10 + 3 =