Aluminium Dører

Hva kan vi gjøre for deg?

Dørsystemer i aluminium

Aluminium Dører

Takket innovativ teknologi og rikt formutvalg, kan Drutex sine aluminiumsystemer møte alle arkitektoniske utfordringer og trender. Bredt produktutvalg gjør det mulig å sammensette elegante og funksjonelle konstruksjoner av dører, vinterhage- eller skyvedørsystemer.

Systemer MB-45, MB-70, MB-70 HI, MB-SR50N, MB-SR50N HI, MB-78 EI, MB-77 HS, MB-77 HS HI, MB-86 SI og MB-WG60 er høykvalitets aluminium systemer, konstruert til bruk i både eksterne og interne konstruksjoner som: ulike typer dører, inngangspartier, utstillingsvinduer, fasader,

vinterhager, store konstruksjoner og lignende. Stort utvalg av anvendelsesmuligheter og rikhet av former og farger gjør at disse systemer passer til alle typer bygninger.

Typer av dørpaneler og tilbehør

Vi tilbyr forskjellige modeller av moderne aluminiums dører som tilsvarer moderne arkitektoniske trender og tilfredstiller kundens behov. Stort utvalg av farger og tilbehør gjør det mulig å tilpasse dør til individuelle kundeønsker.

PRODUKTKATALOG

Mb 45 (uten termisk isolasjon)

er et moderne aluminiumsystem som brukes til å produsere bygningselementer for intern og ekstern bruk som ikke krever termisk isolasjon. En stabil aluminium profil gjør at karm og ramme utgjør en glatt overflate på utsiden etter man lukker vinduet.

En vesentlig fordel ved MB-45 systemet er at du kan bøye profiler, bl.a. karm og ramme, det er også mulig å lage forskjellige type av buekonstruksjoner og ustandarde prosjekter. Systemet er kompatibel med alle andre aluminiumkonstruksjoner som er tilgjengelige i tilbudet til Drutex. Det store utvalget av RAL farger gjør det mulig å tilfredstille forsjellige kundebehov.

MB-70 (termisk isolerende)

er en perfekt løsning som brukes til å produsere bygningselementer for ekstern bruk som krever termisk og akustisk isolasjon. Systemets mest fremtredende egenskap er lav U verdi takket være termiske isolasjonselementer. Tetthet er sikret takket være høykvalitets profiler og pakninger laget av syntetisk EPDM- gummi. Det garanterer aldringsbestandighet under langvarig drift og veldig god termisk isolasjon.

MB-70 HI

brukes både i utvendige fasadeelementer og hele aluminiumfasader. Konstruksjonen av dette dør- og vindusystemet med termisk isolering er basert på et velprøvde MB-70 systemet. Hovedfordel ved MB-70 HI systemet er et høyere nivå av termisk isolasjon.

MB-78 EI

Drutex branndører er et teknisk avansert system som er preget av tetthet og brann isoleringsevner. Systemet oppnår brannbestadighet holdbarhet og stabilitet. klasse fra EI 15 til EI 60. Drutex aluminium profil garanterer Lav U-verdi er sikret bl.a. av spesielt profilerte termiske barrierer med 34 mm bredde.

MB-86 SI

er et system med gode parametere på energibesparing og hold- barhet. En ekstra kammer i termiske barrieren øker betrakte- lig den termiske effektiviteten. Alle MB-86 SI har tre kammers profiler.

Fordeler med Drutex  dørsystemer i aluminium:

HOLDBARHET OG STABILITET

Aluminium profiler kjennetegnes av en meget god holdbarhet. Drutex vinduer tjener sin hensikt i mange år under de mest ekstreme klimatiske forhold. En annen fordel er at vinduer ikke derformerer men beholder sine originale egenskaper. Profilens egenskaper tillater å utføre moderne minimalistiske konstruksjoner av vesentlige dimensjoner og store glassfelter.

FUNKSJONALITET

Aluminium vindu- og dørsystemer er svært eneklt å vedlikeholde og krever ikke tidkrevende behandlinger. Teknologisk avanserte konstruksjoner basert på stabile aluminiumsprofiler i MB systemer sikrer ikke bare komfort, men også stor ytelse i forhold til vannmotstand og luftmotstand.

ENERGIBESPARELSE

Utmerkede isolasjonsegenskaper av DRUTEX vindu- og dørsystemer i aluminium garanterer store energibesparelser. Høykvalitets aluminium profiler med unike termiske barrierer utgjør en perfekt løsning for energibesparende og passive hus.

MODERNE DESIGN

Drutex aluminium vindu- og dørsystemer utmerker seg med elegant design og moderne teknologi. Et rikt tilbud av farger og former gir uendelige muligheter når det gjelder interiørdesign.

Prosjekter

Påbygg i Voss

Terasse i odda

Våre partnere

Bli kjent med tilbudet vårt

ring oss

967 43 690

Funnet ikke hva leter du etter?

Sjekk andre typer av dører eller kontakt oss

Ta gjerne kontakt for en hyggelig samtale.

1 + 6 =